Liseborg Bakke 22

Velkommen til vores hjemmeside. Her kan du følge vores byggeprojekt på Liseborg Bakke i Viborg. Huset bygges af en lokal entreprenør, Gamborg Byg.

Projektet startede egentlig, med at vi kiggede på huse til salg i Viborg, men efterhånden som fremvisningerne blev flere og flere, gik det op for os, at vi ville kunne bygge nyt til nogenlunde samme pris som eksempelvis en istandsat 70'er villa ville koste.

Liseborg Bakke

Vi gik i gang med at undersøge, hvor der var ledige grunde til salg i Viborg, og endte med at give et bud på en grund i en helt ny udstykning i Liseborg - som vi fik. Grunden overtog vi den 1. december 2010.

Efter valg af byggegrund gik vi i gang med at lede efter et byggefirma, der passede til vores temperament og pengepung. Vi nåede at tale med flere lokale firmaer, og et enkelt landsdækkende firma, før vi besluttede os.
Vi var egentlig klar til at bygge med det landsdækkende firma, men deres kontrakt lod meget tilbage at ønske, og den stod ikke til at ændre.
Derfor valgte vi at skrive kontrakt med Gamborg Byg, hvilket ikke skal ses som en nødløsning, da vi ikke er spor i tvivl om at det er det bedste valg vi kunne have foretaget.

Den 17. januar 2011 var vi til arkitektmøde, hvor vi fik tegnet vores hus. Vi havde heldigvis selv nogle skitser og idéer med hjemmefra, så det hele gik egentlig ret hurtigt.
Vi har fået tegnet et hus på 166 kvadratmeter med integreret garage på 50 kvadratmeter, som står færdigt den 8. juli 2011.


Seneste nyt

03. august

Efter indflytning.
Læs mere

07. juli

Inventar i køkken og stort bad.
Læs mere

05. juli

Trægulve lægges, og inventarmontering påbegyndes.
Læs mere

30. juni

Rulleskift under vinduer.
Læs mere

Det indvendige arbejde skrider hastigt frem.
Læs mere

08. juni

Der er lagt tagsten på resten af huset. Vinduer og døre er monteret.
Læs mere

05. juni

Der er lagt tagsten på en del af huset.
Læs mere

23. maj

Bryggersmur vandskuret, og gavle opmures.
Læs mere

Spær, spær spær. Vi har mange af dem.
Læs mere

22. maj

Plantegning, facadetegning og beliggenhedsplan.
Læs mere

Billeder af bryggersmur og garage.
Læs mere

Billeder af spær.
Læs mere

Billeder af indbygningscisterner.
Læs mere

Links

Gamborg Byg
www.gamborgbyg.dk